BLOG 4 Het is wéér gebeurd

BLOG 4 – Het is wéér gebeurd

Nou daar gaan we dan, mijn confession want die hebben jullie nog van me tegoed, de lasagna…(wil je weten wat ik bedoel lees dan eerst mijn vorige blog) Ik had echt de hoop dat er met lasagna niets mis kon gaan maar ik heb toch bewezen dat het kan. En nee, ik ben er wederom niet trots op. Het recept volgen was geen probleem en ik heb zelfs nog even gekeken of mijn ovenschaal de benodigde hoeveelheid vocht aan kon. Maar daar maakte ik ook mijn fout. Ik bouwde prachtige lagen in de schaal en hij ging prachtig de over in. Maarja, pasta zet uit! Ik weet dat en toch bouwde ik hem mooi tot het randje vol…

undefined

Ondertussen kan ik er weer om lachen maar het moment dat ik die oven open deed en de bubbelende pastabellen op de bodem zag liggen, viel het kwartje. Het droop over de schaal heen en leek meer een stulpende lavastroom dan iets wat je kan eten maar er is ook goed nieuws. Het smaakte heerlijk! Zelfs de kindjes hebben er van gegeten en Luuk vond het erg lekker. Zelfs met de groene  lasagna bladen die ik gebruikte dus ik ga het zeker nog eens herhalen, maar dan met een grotere schaal….

Deze week was er nog een bijzondere gebeurtenis, iets wat al eens eerder is gebeurd maar dit keer zoveel beter voelde. Mijn broer is getrouwd met zijn prachtige, zorgzame vrouw. Heerlijk om te zien dat na een zware periode van scheiding en ellende, het uiteindelijk zo veel beter is geworden voor hem. Wat een fijne gedachte dat nare zaken goede uitkomsten kunnen hebben. Hun liefde is een symbool van hoop waar velen wat van kunnen leren. Op korte tijd groeide en bloeide hun liefde uit tot iets prachtigs! Het bewijs dat elk einde zorgt voor een nieuw begin, “when a door closes somewhere else a window will open” en als je geluk hebt zoals dit prachtige paar wordt het zo veel beter! Het deed me denken aan een moment een paar jaar geleden. Ik hoor mijn broer na een weekendje oppassen op mijn, toen nog baby, dochter Nova nog zeggen “Nou Sab ik hou het bij 1 kind hoor dat is druk genoeg”. Logisch als je al uit de luiers en gebroken nachten bent. Maar 6 maanden later ontmoette hij zijn fantastische vrouw en 2 jaar daarna is niet de 2e maar de 3e onderweg.

Zo zie je maar dat hoe moeilijk en onwerkelijk iets mag lijken je nooit weet wat de toekomst voor je in petto heeft. Dus zit je momenteel in de put begin dan met geloven dat het weer goed zal komen, dat er geluk op je ligt te wachten. Want je gedachten de goede kant op richten is de eerste stap in de juiste richting.

Ik ben ondertussen ook weer bij de fotoclub geweest 🙂 de beginfoto van deze blog hoort bij de portretserie die ik daarvoor maakte. Wil jij ook een mooie portretserie van jezelf laten maken? Gewoon omdat je dat verdient? Stuur me een mailtje of vul het formulier in op mijn website http://www.sam-fotografie.nl en ik maak graag een passende aanbieding voor je.

Liefs, Sabrina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: